RATSASTUSTUNNIT

Yksilölliset ratsastustunnit osaavilla P.R.E.-hevosilla. Jo aikaisempaa ratsastuskokemusta omaavalle juniori- ja senioriratsastajalle, jolla on halu oppia lisää tai parantaa ratsastustaitojaan.

Valmennan myös ratsastajia omalla hevosella tai ponilla. Valmennan/opetan kaikentasoisia ratsukoita. Valmentautumaan voi tulla meille, mutta pystyn myös liikkumaan kotitallille. Näiden lisäksi minua voi pyytää sijaistamaan ratsastuskoulutunteja.

Kokonaisvaltaisessa valmennussuhteessa tehdään myös valmennus- ja kilpailusuunnitelma.

Mikäli haluaa tulla ratsastamaan pitkälle kentälle Forssan seudulla, voi meiltä tiedustella myös kentän vuokraamista.

HUOMIO!

Muistathan tutustua tallin turvallisuusohjeisiin. Jokainen asiakas vastaa itse tarvittavista vakuutuksista. Kuuluessasi johonkin ratsastusseuraan saat tarvittavan vakuutuksen. Meiltä voit tiedustella Tammelan Ratsastajat Ry:n jäsenyyttä.

Roble Verde Dressage Tammela Kanta-Häme Maarit Metsänoja
Roble Verde Dressage Tammela Kanta-Häme Maarit Metsänoja
Roble Verde Dressage Tammela Kanta-Häme Maarit Metsänoja

Kuukausimaksu ratsastajille, joilla on 1-2 vakiotuntia/viikko. Kuukausimaksu maksetaan kuluvan kuukauden 5. päivään mennessä tilille. Tällä systeemillä varataan tunnit/viikko/kk, jolloin mahdolliset peruutukset tulee ratsastaa kuluvan kuukauden tai viimeistään seuraavan kuukauden ensimmäisen viikon aikana takaisin ns. rästitunnilla. Huom! Rästitunti ei voi olla oma viikkotunti ja mikäli rästiä ei ratsasteta tämän ohjeen mukaisesti, ei rästiä palauteta!

Mikäli haluat toisen viikkotunnin, mutta et pysty sitoutumaan ratsastamaan viikottain kahta tuntia voit varata toisen tunnin erikseen ja se laskutetaan alennetulla hinnalla seuraavan kuukauden kuukausimaksussa sikäli, että sinulla on yksi vakiotunti/viikko.

Syksystä 2022 on mahdollista ostaa kausikortti, jolloin se maksetaan kahdessa erässä kahden ensimmäisen kuukauden aikana ja mahdolliset rästit tulee ratsastaa kauden aikana ja niitä ei tule jättää kauden viimeisille kerroille.

Mikäli joudun peruuttamaan huonon sään takia tuntisi yritän järjestää korvaustunnin, mutta jos se ei onnistu niin hyvitämme tuntimaksun seuraavan kuukauden maksussa. Tämä voimassa niin kauan kun käytössämme ei ole ratsastushallia.

117822344_1509755802545386_2237356648706

HINNASTO

Tunnit Roble Verden hevosella:

Irtotunti:

Yksityistunti

50€/45min

Ryhmässä 2 hlö

38€/1h

Ryhmässä 3 hlö

34€/1h

Kuukausimaksulla/kausikortilla:

Yksityistunti

45€/45min

Ryhmässä 2 hlö

35€/1h

Ryhmässä 3 hlö

32,50€/1h

Tunnit omalla hevosella tilalla:

Yksityistunti

60€/1h

45€/45min

Kaksi ratsukkoa tunnilla

35€/1h

Tunnit tilan ulkopuolella omalla hevosella:

Yksityistunti

50€/55€/45min

Kaksi ratsukkoa tunnilla

40€/42€/1h

Kolme ratsukkoa tunnilla

35€/1h

Sisältää matkat.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Peruuttamattomista tai saman päivän peruutuksista menee tuntimaksu.